Reverzna osmoza Geyser SMART (rezervoar 12 L bruto)

Geyser
A0006
19900,00
дин.
Reverzna osmoza Geyser SMART :
KOMPAKTNA— štedi korisnu površinu kuhinje;
EKONOMIČNA — smanjeni troškovi održavanja;
BRZA I LAKA — zamena potrošenih filterskih uložaka i membrana bez dodatnih alata zahvaljujući patentiranom sistemu za pričvršćivanje QUICKLOCK.

STEPENI PREČIŠĆAVANJA VODE REVERZNOM OSMOZOM GEYSER SMART:

  1. Filterski uložak Кombi predfiltracije 3u1: za razliku od klasičnog modela filtera sa reverznom osmozom, u modifikaciji RO Smart umesto 3 predfiltra koristi se 1 koji kombinuje funkcije tri filterskih uložaka. Sve zahvaljujući višekomponentnom punjenju, koje uključuje materijal Aragon i granulirani aktivni ugalj iz ljuske kokosovog oraha. Na ovaj način čvrste materije, hlor, organski jedinjenja, soli teških metala uklanjaju se jednim filterskim uloškom.
  2. Resurs filterskog uloška– dо 7 000 L.
  3. Reverzno osmozna membrana: kao druga faza koristi se membrana reverzne osmoze kapaciteta do 3 500 L (čiste vode). Reverzno osmozna tehnologija koja primenjena u filteru Geyser SMART sastoji se u filtriranju vode kroz polupropusnu membranu. Veličine pora membrane su toliko male da propušta samo molekule vode. Veličina molekula većine nečistoća, kao i bakterija i virusa, značajno je veća od molekula vode, tako da ne prolaze kroz membranu. Sistem radi pod pritiskom u dovodu od
  4. najmanje 3 atm.

  1. Filterski uložak BASKON
  2. : u završnoj fazi voda još jednom dodatno prečišćava i mineralizuje. Za to se koristi takozvana BASKON tehnologija zahvaljujući kojoj je voda zasićena magnezijumom, kalcijumom i kalijumom. To povoljno utiče na ukus vode i povećava njenu vrednost u odnosu na sastav minerala.
  3. Resurs filterskog uloška – dо 7 000 L.

Karakteristike:

Ukupne dimenzije kućišta reverzne osmoze bez rezervoara
: ne više od 350x270x90 mm
Ukupna zapremina rezervoara za čistu vodu (zapremina vode u rezervoaru je do 70% * njegove zapremine):
 12 L
Pritisak vazduha u rezervoaru: 0,4 - 0,5 atm
Temperatura tretirane vode: +4...+40 ˚С
Odnos pročišćene vode / drenaže **:
 1 / 1,5 - 1/3
Radni pritisak: 3 – 7 atm

U kompletu dolazi sa rezervoarom za čistu vodu (12 L bruto), slavinom za filtriranu vodu i neophodnim delovima za montažu i povezivanje.

Смотрите также